Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο! Βρίσκονται επί ώρες χωρίς ρεύμα στο κέντρο γιατί ο υποσταθμός είναι στην...τράπεζα!



Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με τη ΔΕΗ! Χθες τη νύχτα συνέβη μια βλάβη στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. 




Λίγο πριν τα μεσάνυχτα κόπηκε το ρεύμα στην περιοχή πίσω από τον Αγιο Τίτο μέχρι το λιμάνι και σε μια ευρεία περιοχή όπου βρίσκονται οι τράπεζες όπως έγραψε από χθες το cretalive. Και το ανήκουστο είναι ότι σήμερα περισσότερες από 10 ώρες μετά η βλάβη δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί με την περιοχή να εξακολουθεί να βρίσκεται στο σκοτάδι !

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι και συνεργάτης του CRETALIVE που τηλεφώνησε στη ΔΕΗ καθώς διαμαρτυρόταν πολίτες ζήτησε να μάθει τι συνέβη. Αρχικά από τη ΔΕΗ απάντησαν ότι "δεν ξέρουμε τίποτα, δεν μας έχει ειδοποιήσει κανένας"! Αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν χειρότερα για τους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής.

Η βλάβη απο χτες δεν έχει αποκατασταθεί ! Πολίτες τηλεφωνούσαν στο 1050 (βλάβες) και ο υπάλληλος τους απαντούσε ότι θα επιληφθούν μετά τις ...7.30 το πρωί γιατί ο Υποσταθμός που υπέστη τη ζημιά είναι στα υπόγεια της τράπεζας της Ελλάδας! Δηλαδή έπρεπε να επιληφθούν με την έναρξη του ωραρίου της τράπεζας! Παρόλα αυτά το η περιοχή εξακολουθεί να βρίσκεται στο σκοτάδι αφού η βλάβη δεν έχει αποκατασταθεί !

Άραγε αν ήταν Σάββατο ξημερώματα θα περίμεναν μέχρι τη...Δευτέρα;





Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου