Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Υψηλής απόδοσης κροατικό ηλεκτρικό ποδήλατο κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο



Πιο γρήγορο, πιο δεκτικό και πιο ζουμερό από τον προκάτοχό του, το G12S έρχεται σε ένα κομψό πακέτο προσφέροντας τεχνολογία αιχμής και πολύ διασκέδαση.



Σύμφωνα με το Balkans, το Greyp G12 ήταν το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Rimac Automobili, ένα μοντέλο χτισμένο γύρω από την τεράστια γνώση και την εμπειρία που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη in-house και την παραγωγή του supercar Concept_One. Μετά την εξαιρετική επιτυχία του πρώτου Greyp G12 που πουλήθηκε σε 26 χώρες σε 5 ηπείρους, ο διάδοχός του, το νέο και φρέσκο Greyp G12S, με την εκπληκτική απόδοσή του παίρνει την όλη εμπειρία που αποκτήθηκε από τον προκάτοχο του, και ακόμη περισσότερο.

Πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν από το μηδέν, προκειμένου να γίνει η καθημερινή χρήση του ποδηλάτου Greyp ακόμη πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Μην ασχοληθείτε με τα κουμπιά, ένας εξελιγμένος βιομετρικός αισθητήρας χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσει το ποδήλατο, το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί για να αναπτύξει διαφορετικούς τρόπους οδήγησης για διαφορετικούς αναβάτες. Με την ικανότητα γρήγορης επαναφόρτισης δεν θα μείνετε ποτέ ξεκρέμαστος και οι 3 προκαθορισμένες λειτουργίες οδήγησης θα σας δώσουν την επιθυμητή ρύθμιση του ποδηλάτου για κάθε περίπτωση, είτε θέλετε να κάνετε μια απλή βόλτα στην πόλη, είτε θέλετε να κερδίσετε το Γκραν πρι ταχύτητας στο επόμενο φανάρι.

Το μοναδικό στο είδος του user interface σας βοηθά να σχεδιάσετε τις διαδρομές σας πιο αποτελεσματικά και θα σας κρατά ενήμερους με όλες τις παραμέτρους του ποδηλάτου. Το νέο Greyp μπορεί να είναι ό, τι θέλετε να είναι. Η ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα 70 km / h και το η απαράμιλλη αυτονομία των 120 χιλιομέτρων θα σας εγγυηθεί ένα κυρίαρχο ρόλο στο αστικό περιβάλλον, ενώ η πλήρης ανάρτηση του και τα 12 kW ισχύος αιχμής, που διαθέτει σε κάθε δεδομένη στιγμή, θα σας μεταφέρει σε κάθε περιπέτεια εκτός δρόμου, που έχετε ποτέ φανταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου