Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Κινδυνεύει να μη λειτουργήσει εύρυθμα το Μουσικό Σχολείο Χαλκίδας τη χρονιά 2017- 2018



Τη γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε το Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας
Στην Ε.Γ.Σ. του Μουσικού Σχολείου με βασικό θέμα...

τις διαδικασίες για την απόφαση ίδρυσης Μουσικού Λυκείου, όπου είχαν προσκληθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συζητήθηκαν εκτενώς τα διοικητικά προβλήματα που συνάντησε η διαδικασία για την απόφαση ίδρυσης του Μουσικού Λυκείου, που κατά γενική ομολογία οφείλονται στην αδιαφορία και την έλλειψη συντονισμού των αρμόδιων φορέων.





Τονίστηκε η κρισιμότητα της κατάστασης λόγω χρονικών περιορισμών ώστε να κινδυνεύει να μη λειτουργήσει εύρυθμα το Μουσικό Σχολείο τη χρονιά 2017- 2018.





Για το λόγο αυτό η συνέλευση αποφάσισε να έρθει σε επαφή με τους φορείς: Δήμος, Δευτεροβάθμια, Περιφερειακή Διεύθυνση και να συνδράμει στο μέγεθος των δυνατοτήτων του συλλόγου και να παρακολουθεί στενά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης ίδρυσης Μουσικού Λυκείου ώστε να αποφευχθούν λανθασμένοι χειρισμοί του παρελθόντος.




Στη συνέλευση δεν παρευρέθηκε κανείς από τους προσκεκλημένους ούτε καν εκπρόσωποί τους, παρά μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λιβανίου και κ. Ακριώτης, κ. Ντούρου περιφερειακή σύμβουλος, κ. Βαγγέλης Σταματούκος δημοτικός σύμβουλος, παρ’ ότι δεν είχαν προσκληθεί και οι οποίοι επιβεβαίωσαν τη διάθεσή τους να βοηθήσουν στην ίδρυση του Μουσικού Λυκείου.


Πηγή: eviaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου