Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Παναθηναϊκός: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Να αφήσει πίσω του την άδοξη ήττα από την Εφές και να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδεχόμενος απόψε στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι (21:15, ΕΡΤ1).


Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ρεκόρ 3-2, μετά την ήττα από την Εφές στην Πόλη, ενώ η Μακάμπι δεν έχει ξεκινήσει αρκετά καλά και βρίσκεται στο 2-3. Φυσικά, η ομάδα του Ραμί Χαντάρ παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη. Οι «πράσινοι» στοχεύουν στο 4-2 που θα τους διατηρήσει σε τροχιά όχι απλώς οκτάδας, αλλά και τετράδας απέναντι σε μια ομάδα που είναι άμεσα ανταγωνιστική.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει μόνο στον Μάικ Τζέιμς, ενώ ποντάρει πολύ στη συμπαράσταση του κόσμου που αναμένεται και πάλι να συρρεύσει μαζικά στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές στη διάρκεια της προετοιμασίας, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να νικά 88-78 στο τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ στις 16 Σεπτεμβρίου, αλλά να χάνει με 90-88 στο «Γκομέλσκι Καπ» στη Μόσχα στις 24 Σεπτεμβρίου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία).

Η 6η αγωνιστική:

Πέμπτη 10/11


Ούνικς Καζάν - Ερυθρός Αστέρας 18:00
Νταρουσάφακα - Μπάμπεργκ 19:00
Παναθηναϊκός Superfoods - Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:15
Αρμάνι Μιλάνο - Εφές 21:45
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις Κάουνας 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου