Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί του F-16 στην Κρήτη που κόβουν την ανάσα

Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί του F-16 στην Κρήτη που κόβουν την ανάσα – ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη του F-16 στον κρητικό ουρανό, στο πλαίσιο της επίδειξης για την εορτή του Πολιούχου του Ηρακλείου Αγίου Μηνά, από την πολυβραβευμένη ομάδα "Ζευς" της Πολεμικής Αεροπορίας.


Ο επισμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος πραγματοποίησε εντυπωσιακούς ελιγμούς, πάνω από τη θάλασσα, κόβοντας την ανάσα όλων εκείνων, που βρέθηκαν στον Καράβολα.

Αρκετοί έδωσαν το «παρών» στην εντυπωσιακή επίδειξη προσπαθώντας με τα κινητά τους να απαθανατίσουν το μαχητικό αεροσκάφος.
Εκατοντάδες πολίτες ύψωσαν το βλέμμα τους στον ουρανό απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή επίδειξη του πιλότου.
Ο πιλότος με το F16 Block 52+ πέταξε από τα Χανιά και έφτασε στην παραλιακή ζώνη του Ηρακλείου, πραγματοποιώντας την αεροπορική επίδειξη.
Την ίδια ώρα μεγαλοπρεπής και επιβλητική υψώθηκε στην περιοχή του Καράβολα η γιγαντιαίων διαστάσεων ελληνική σημαία του Μανώλη Βουτσάλα που στήθηκε στο πλαίσιο των τιμητικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Αγίου Μηνά.
Η σημαία διαστάσεων 745,5 τμ και βάρους 200 κιλών συνάντησε το F16 Block 52+ της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ», στο πλαίσιο των εορτασμών που πραγματοποίησε στους ουρανούς την Κρήτης.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από το cretalive.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου