Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

«Μπροστάρης» της μη τοποθέτησης διοδίων στο Σχηματάρι – Χαλκίδα ο νέος υφυπ. Μεταφορών



Δυναμικές παρεμβάσεις εναντίον της τοποθέτησης διοδίων στο Σχηματάρι – Χαλκίδα και ανεμογεννητριών στη Σκύρο διαθέτει στο βιογραφικό του...



 ο νέος υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

Ο κ. Μαυραγάνης, πρώην βουλευτής Ευβοίας με τους ΑΝ.ΕΛ., προχώρησε, στο παρελθόν, σε νομικές και πολιτικές ενέργειες για την αποτροπή εγκατάστασης διοδίων στο τμήμα Σχηματαρίου - Χαλκίδας, με την υποβολή καταγγελίας - αναφοράς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τον εν λόγω οδικό άξονα διαχειρίζεται η «Νέα Οδός».

Επίσης, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή Σκύρου, εναντιώθηκε στην εγκατάσταση 120 ανεμογεννητριών.

Ο κ. Μαυραγάνης γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1968 στην Αμάρυνθο, είναι δικηγόρος στο επάγγλεμα και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 εκλέχτηκε βουλευτής Ευβοίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εκλέγουν βουλευτή στην Εύβοια, οπότε ο Νίκος Μαυραγάνης χάνει τη βουλευτική θέση. Τον Νοέμβριο του 2015, αναλαμβάνει ειδικός συνεργάτης του υφυπουργού Υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη.

Στον ανασχηματισμό της 4ης Νοεμβρίου 2016, αναλαμβάνει υφυπουργός στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.





Πηγή: metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου