Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ντέρμπι «Δικεφάλων» με λύσεις την τελευταία στιγμή

Ντέρμπι «Δικεφάλων» με λύσεις την τελευταία στιγμή

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί απόψε (20:00) την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 σε ένα ματς που σημαντικά προβλήματα για τους δύο αντιπάλους ξεπεράστηκαν την τελευταία στιγμή.

Για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, ο Ζάνις Πέινερς ξεκίνησε προπονήσεις την Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου και θα είναι στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο Λετονός φόργουορντ επανέκαμψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της ομάδας, μετά τις ενοχλήσεις στον αγκώνα, πρόβλημα που αποκόμισε στο ευρωπαϊκό ματς με τη Βιλερμπάν (8/11) και υπολογίζεται κανονικά από την τεχνική ηγεσία για τη «μάχη» με την Ένωση.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» παραμένει παροπλισμένος αγωνιστικά, λόγω του τραυματισμού στο γόνατό του, και θα είναι (όπως ισχύει από την αρχή της σεζόν) θεατής της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ η αγωνία του Γιούρι Ζντόβτς είχε να κάνει με Νίκολα Ιβάνοβιτς καθώς ο Ράνταλ Φάλκερ έχει τεθεί οριστικά εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στη μέση.

Ο Ιβάνοβιτς τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο σε μία προπόνηση της ΑΕΚ στις 3 Νοεμβρίου και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. Την Παρασκευή ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Τελικά, ο διεθνής Μαυροβούνιος ακολούθησε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για των αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου