Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Φώτσης: «Έτοιμοι να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου»

Φώτσης: «Έτοιμοι να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου»

Χωρίς τον Κένι Γκάμπριελ εν συγκρίσει με την πρώτη μάχη «αιωνίων» μέσα στον Ιανουάριο, για τη Euroleague, θα μεταβεί ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, τη Δευτέρα (16/1, 19:00).



Ο τεχνικός των «πρασίνων», Τσάβι Πασκουάλ, επέλεξε να μη δηλώσει τον 27χρονο πάουερ φόργουορντ λόγω του περιορισμού των ξένων στο ρόστερ, ενώ εκτός είναι, ήδη εδώ και καιρό, ο Τζέιμς Γκιστ.

Οι «πράσινοι» είναι... αφεντικό στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, με 17 τίτλους μέχρι στιγμής, εκ των οποίων τα 5 τελευταία τρόπαια διαδοχικά. Στο Φάληρο θα μεταβούν αποφασισμένοι για την πρόκριση στον τελικό, αλλά και με στόχο να βάλουν... φρένο στις ήττες από τον Ολυμπιακό, καθώς έχουν φύγει πικραμένοι τις 6 τελευταίες φορές που βρήκαν στο δρόμο τους την ομάδα του Πειραιά.

Το... Κύπελλο όμως είναι μια άλλη υπόθεση, αφού τις τρεις τελευταίες σεζόν απέκλεισαν τον Ολυμπιακό: Το 2014 στον ημιτελικό στο ΟΑΚΑ (67–59), το 2015 στον προημιτελικό στο ΟΑΚΑ (77-76) και πέρυσι ξανά στον προημιτελικό στο ΣΕΦ (64-70).

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ο Αντώνης Φώτσης είπε για τη «μάχη» στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένας νοκ άουτ αγώνας, όπου και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως δεν θα έχουν ευκαιρία να... διορθώσουν την κατάσταση στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνίζεται στην έδρα του και φέτος μας έχει νικήσει τρεις φορές. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε σκληρά, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη αυτή τη φορά και να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς ακόμη και μια στιγμή χαλάρωσης μπορεί να αποβεί μοιραία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου