Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Πρόωρος τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Πρόωρος τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Στο ΣΕΦ θα χτυπάει τη Δευτέρα η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ, καθώς στις 19.00 (NOVA 2) θα γίνει το τζάμπολ στον νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου...



 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η συγκεκριμένη μονομαχία ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και πρόωρος τελικός, καθώς η ομάδα που θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα (στον τελικό περιμένει, βέβαια, ο πάντα υπολογίσιμος Άρης, που απέκλεισε το Σάββατο την ΑΕΚ).


Αναμφίβολα το μομέντουμ είναι με τους Πειραιώτες, καθώς μετρούν έξι σερί νίκες επί του «τριφυλλιού», έχοντας μάλιστα και την ψυχολογία στο ζενίθ μετά τη σπουδαία νίκη στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει κανονικά σήμερα στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος επανέρχεται από τον τραυματισμό του στον προσαγωγό.

Στην αντίπερα όχθη, από τη δύσκολη νίκη επί της Εφές προέρχεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να πετύχει την πρώτη εφετινή του νίκη επί του Ολυμπιακού, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Τζέιμς Γκιστ, ενώ εκτός 12άδας θα μείνει και ο Κένι Γκέιμπριελ, που δεν «χωρά» στην εξάδα των ξένων για τις εγχώριες υποχρεώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός διεκδικεί τη 18η συμμετοχή του σε τελικό (μετρά εννέα κατακτήσεις) και ο Παναθηναϊκός την 23η (μετρά 17 τίτλους). Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σχινάς, Καρακατσούνης και Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου