Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

«Είμαστε προετοιμασμένοι για μάχη»

«Είμαστε προετοιμασμένοι για μάχη»

Ο Έρικ Γκριν μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια και το κλίμα που επικρατεί στους «ερυθρόλευκους», μετά την ήττα...


από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών, σημείωσε:

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Πρέπει να αντεπιτεθούμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι για την Eυρωλίγκα. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Η Μπασκόνία είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει δυνατά, όπως κι εμείς και είμαστε προετοιμασμένοι για μάχη».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Το πρώτο μας μέλημα είναι η άμυνα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, όπως ο Λάρκιν και ο Μπομπουά. Πρέπει να σταματήσουμε ατομικά τους παίκτες τους και να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα. Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε. Θα είναι πολύ διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με εκείνοι του πρώτου γύρου. Πρέπει να προσαρμοστούμε και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για τον Σέιν Λάρκι ο Ερικ Γκριν σημείωσε: «Έχουμε παίξει αντίπαλοι στο κολέγιο. Ήμασταν στην ίδια περιφέρεια. Ανυπομονώ για την πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένος που θα τον αντιμετωπίσω».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του έχει ξεχάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Φυσικά. Πρέπει πάντα να προχωράς. Ήταν ένα ντέρμπι, χάσαμε το κύπελλο αλλά συνεχίζουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στους άλλους δύο στόχους. Το αφήνουμε πίσω και προχωράμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου