Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωσε Παντίδο ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Παντίδο ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Παντίδος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την κρητική ομάδα έως το τέλος της σεζόν και ανακοινώθηκε...



 κι επίσημα από την ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενα ποδοσφαιριστή με ισχυρές παραστάσεις απο την Σούπερ Λίγκ, που θα δώσει εμπειρία και δύναμη στην άμυνα, απέκτησε ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Παντίδο, γνωστό στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό απο την πετυχημένη του θητεία στον Πανιώνιο, με τον οποίο κατέγραψε 51 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκ την διετία (2013-15). Ο ΟΦΗ αναζητούσε μια «ελληνική λύση» για την άμυνα του και τη βρήκε στο πρόσωπο του 25χρονου ύψους 1μ85 στόπερ. Ο Παντίδος βρέθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του ΟΦΗ στην Αθήνα και υπέγραψε το συμβόλαιο του, που είναι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περίοδου.»

Με δήλωση του, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο Νίκος Παντίδος ανέφερε γα την μεταγραφή του στον ΟΦΗ ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει κατηγορία και να ξαναδούμε τον ΟΦΗ να παίζει στην Α' Εθνική, όπου ανήκει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου