Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Eurovision: η πρώτη συνέντευξη της Demy, ο ελληνικός τελικός και η «γέφυρα» Ελλάδας - Ουκρανίας



Είναι γνωστό πλέον ότι η Demy θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision σε τραγούδι που έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και...



τη σκηνοθετική επιμέλεια θα έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Βέβαια όσον αφορά το γνωστό και πετυχημένο σκηνοθέτη και χορογράφο υπάρχουν κάποιες φήμες που τον θέλουν να μην έχει συμφωνήσει με την ΕΡΤ, αλλά αυτό ανήκει μόνο στη… φαντασία ορισμένων.

Άλλωστε όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit η Demy θα διαγωνιστεί έχοντας δίπλα της τη «Dream Team» Κοντόπουλο-Ευαγγελινό.

Αυτό λοιπόν είναι και ένα από τα θέματα που θα αποσαφηνιστεί στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της νεαρής τραγουδίστριας, αύριο, στις 10 το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, που θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή «10 στην ενημέρωση» που παρουσιάζουν ο Χρήστος Παγώνης και ο Κώστας Λασκαράτος στην ΕΡΤ1.

Βέβαια εννοείται ότι αύριο δεν θα ακούσουμε κανένα από τα τρία τραγούδια που θα τεθούν σε ψηφοφορία για να αποφασιστεί ποιο από αυτά θα ερμηνεύσει στο διαγωνισμό τραγουδιού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα τρία τραγούδια θα ακουστούν για πρώτη φορά στο τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου όπου θα γίνει ο «ελληνικός τελικός». Φαίνεται μάλιστα πως τα τρία τραγούδια δεν θα παίζουν μέρες, αλλά θα προβληθούν σε ειδική εκπομπή «ελληνικού τελικού» και εκείνη την ώρα που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά θα μπορεί ο κόσμος να ψηφίσει για να αποφασιστεί ποιο από αυτά θα ερμηνεύσει η Demy στο διαγωνισμό της Eurovision.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου λίγες ημέρες πριν, γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου η Demy με Κοντόπουλο και Ευαγγελινό θα ταξιδέψουν στην Ουκρανία για τα γυρίσματα των βίντεο κλιπ. Και τα τρία υποψήφια τραγούδια θα γυριστούν σε Ελλάδα και Ουκρανία, ενώ στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα επιλεγεί θα γίνουν μικρές αλλαγές για να δοθεί στο εξωτερικό προς προβολή πριν το διαγωνισμό της Eurovision. Πάντως και τα τρία τραγούδια θα έχουν «χτιστεί» με εικόνες από Ελλάδα και Ουκρανία και έτσι θα είναι «γέφυρες» ανάμεσα στις δύο χώρες.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι μία από τις λέξεις… κλειδιά που θα κυριαρχεί και στα τρία τραγούδια είναι η «αγάπη» που έχει αποδείξει πως… γεφυρώνει λαούς και αυτό θα είναι ένα από τα μηνύματα που θα στείλει η χώρα μας με τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision…!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου