Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η «Μέδουσα» φτάνει στην Αττική - Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Η «Μέδουσα» φτάνει στην Αττική -  Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Την Αττική αναμένεται να «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία που πλήττει από το βράδυ του Σαββάτου τα βόρεια της χώρας.

Η Αθήνα αναμένεται να βρεθεί και αυτή στο «στόχαστρο» της ακραίας για τα δεδομένα της εποχής κακοκαιρίας, σε μικρότερη σχετικά ένταση απ’ ότι η Βόρεια Ελλάδα.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν τις πρωινές ώρες η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

Καθ' όλη τη διάρκεια η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά (περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.

Επισημαίνεται ότι θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά τα φαινόμενα κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Πιερία, Χαλκιδική και Θερμαϊκό), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση αύριο. Μάλιστα, από τους 42°C που είχε φτάσει την περασμένη Πέμπτη θα πέσει ακόμα και στους 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Ακόμα, θα έχουμε μελτέμια που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου