Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

«Πράσινο» χαλί στον Σίνγκλετον

singlet

Απόπειρα παραμονής του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019, προσφέροντας νέο διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 3,3 εκατ. ευρώ, αλλά και τη δυνατότητα...



κέρδους 25% της ρήτρας (2 εκατ. ευρώ,) από πιθανή πώλησή του, τον επόμενο χρόνο, επιχειρεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημ. Γιαννακόπουλος.

Οι «πράσινοι» αναμένουν την απάντηση του Αμερικανού, μέχρι μεθαύριο, όταν λήγει και η προθεσμία ανεύρεσης ομάδας από το ΝΒΑ. Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει απορρίψει τέσσερις διαφορετικές και βελτιωμένες προτάσεις της Χίμκι και της ΤΣΣΚΑ για την απόκτηση του Σίνγκλετον και ανησυχούν μόνο για πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο εκπρόσωπος του παίκτη επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Στον Ολυμπιακό, η οριστικοποίηση της παραμονής του Νίκολα Μιλουντίνοφ παρομοιάζεται με νέα... μεταγραφή. Ο Σέρβος σέντερ δεν θα προτιμήσει τελικά τους Σαν Αντόνιο Σπερς και από την περίοδο 2018-19, θα μπορεί να διαπραγματευθεί από μηδενική βάση για την υπογραφή ακριβότερου συμβολαίου απ’ αυτό του πρωτοεμφανιζόμενου που θα έπαιρνε φέτος στο ΝΒΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποφύγουν την αναζήτηση άλλου παίκτη, όπως συνέβη με την απρόβλεπτη φυγή του Μπιρτς και την αντικατάστασή του από τον Μακλίν.
• Περισσότερο με συνέχιση των φιλικών προετοιμασίας παρά με επίσημους αγώνες ήταν για την Εθνική Νέων οι αγώνες της Α΄ φάσης, η οποία στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα της φάσης των «16», που αρχίζει αύριο, θα αντιμετωπίσει την τέταρτη ομάδα του Β΄ ομίλου.
• Η έλευση του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Αρη και η συζήτηση που είχε με τον Βασίλη Καββαδά, προ τεσσάρων ημερών, δεν απέτρεψε τον Ελληνα σέντερ να καταθέσει προσφυγή στη FIBA για να διεκδικήσει τα περυσινά δεδουλευμένα, όπως έπραξαν οι Σανικίντζε, Ντραγκίτσεβιτς και Γιάνκοβιτς.

• Εντυπωσιακή ήταν η αντικατάσταση του Μίλος Τεόντοσιτς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην πλέι μέικερ της Ρεάλ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Ροντρίγκεθ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στους Φιλαδέλφια Σίξερς θα γίνει ο πρώτος Ισπανός παίκτης στην ιστορία της ρωσικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου