Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Νέος προπονητής ο Σπανός, «τέλος» και ο Τζιμπούρ



Στον πάγκο του Άρη θα κάθεται από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Σπανός.



Αφού πρώτα η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωστένογλου, στη συνέχεια γνωστοποίησε επίσημα τον αντικματαστάτη του. Ο λόγος για τον έμπειρο προπονητή, Δημήτρη Σπανό, ο οποίος καλείται να επαναφέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα «μεγάλα σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Δημήτρης Σπανός. Ο 48χρονος τεχνικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου» αναφέρεται στο κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Θεσσαλονικείς, ενώ μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο νέος τεχνικός του συλλόγου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μου με τον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχει ο ΑΡΗΣ το στόχο του». Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Σωτήρης Βίνος.

Στο μεταξύ η διοίκηση ανακοίνωσε και την αποχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ από την ομάδα. Το λιτό κείμενο των «κιτρίνων» αναφέρει για τον Αλγερινό επιθετικό: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- του συμβολαίου με τον Ραφίκ Τζιμπούρ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου