Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Καμπέσας αντί... Σαλπιγγίδης

Καμπέσας αντί... Σαλπιγγίδης

Κάποιος Καμπέσας στον Παναθηναϊκό. Κανονικά προβληματίζεται και ανησυχεί αυτός που έχει σχέση με την πραγματικότητα, που αντιλαμβάνεται τη... 



σπουδαιότητα της συγκεκριμένης μεταγραφής. Ένας άγνωστος και άψητος κυνηγός από τον Ισημερινό που δεν τον είχε ανάγκη η Αταλάντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ούτε ο Παναθηναϊκός τον γνώριζε αυτόν τον μαυρούκο και τελικά το σύστημα των ατζέντηδων τον έσπρωξε δανεικό σε ελληνική ομάδα. Με ποια.. λογική το πανηγυρίζουν; Για έναν 20χρονο που το πιθανότερο να μην καταφέρει να πιάσει ούτε τον... πάγκο του Παναθηναϊκού.

Χωρίς πλάκα. Περισσότερα λεφτά απ’ όσα ξόδεψε ο Παναθηναϊκός για να νοικιάσει τον εν λόγω Μπράιαν Καμπέσας προτείνει ο σκάι του Αλαφούζου για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Survivor 2 του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Του άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Υπ' όψιν ότι ο Σαλπιγγίδης, που έχει σταματήσει τη μπάλα, παίζει στην ίδια θέση με τον Καμπέσα.

Με την ευκαιρία. Η Ατάλαντα που έκανε την γκραν έκπληξη στο ιταλικό πρωτάθλημα, τερμάτισε 4η (!), πήρε το όνομα της από την Ατάλαντη, αθλήτρια της αρχαίας Ελλάδας, δρομέας ήταν και ορκισμένη λεσβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου