Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

KTM RC 390: Η βελτίωση δεν σταματά ποτέ

KTM RC 390: Η βελτίωση δεν σταματά ποτέ

Μεσούντος του καλοκαιριού το αυστριακό εργοστάσιο δεν σταματά να εξελίσσει τα μοντέλα της και πρόσφατο δείγμα αποτελεί το street sport RC 390.


H KTM το αναβάθμισε στα βήματα του Duke 390, εξοπλίζοντάς το με ηλεκτρονικό γκάζι ride-by-wire, συμπλέκτη ολίσθησης power assist και νέο τελικό εξάτμισης, που πλέον βρίσκεται στο πλάι της μοτοσυκλέτας και όχι κάτω από το ψαλίδι.

​Συμπλέκτης slipper για βίαια κατεβάσματα..

O κινητήρας είναι πλέον προδιαγραφών Euro4 και το νέο γκάζι, όπως διαπιστώσαμε και από πρώτο χέρι στην περίπτωση του νέου Duke 390, φροντίζει για καλύτερη ευστροφία σε όλο το φάσμα λειτουργίας του. Φροντίζει όμως και για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, προσφέροντας αρκετά χαμηλότερη κατανάλωση. Ο νέος συμπλέκτης Power assist εγγυάται απανωτά κατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς μπλοκαρίσματα του κινητήριου τροχού, ακόμα κι αν αυτά είναι «άτσαλα» ή/και βίαια. Κατά τα λοιπά, ένας δίσκος 320mm (ήταν 300mm) στο φρένο του μπροστινού τροχού, νέες ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου/συμπλέκτη, μεγαλύτεροι καθρέφτες και νέο υλικό στη σέλα είναι οι εργονομικές αλλαγές του νέου RC. Η ΚΤΜ το λογίζει σαν μοντέλο 2017, καθόσον ξεκινά άμεσα την εμπορική του πορεία! Αν μας επιτρέπουν οι αυστριακοί, εμείς θα το λέγαμε μοντέλο 2017Β..



Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου