Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σπουδαία διάκριση για τον διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» που αναδείχτηκε δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο σύμφωνα...με την έκθεση της Airhelp ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και η Aegean Airlines ως μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

Τα στοιχεία για τα αεροδρόμια καλύπτουν 141 προορισμούς και οι παράγοντες που εξετάζονται είναι η χρονική ακρίβεια, η ποιότητα των υπηρεσιών και το online καταναλωτικό κλίμα.

Ειδικότερεα, στην κορυφή της λίστας των καλύτερων αεροδρομίων παγκοσμίως βρέθηκε το Hamad International Airport του Κατάρ συγκεντρώνοντας8.78 βαθμολογία ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με βαθμολογία 8,69.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε το αεροδρόμιο Haneda Airport στο Τόκυο με βαθμολογία 8,63. Το Cologne Bonn Airport, στην Βόννη της Γερμανίας και το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης ακολούθησαν με βαθμολογία 8,61και 8,48 αντίστοιχα συμπληρώνοντας την πρώτη πεντάδα.

Τη χρυσή δεκάδα συμπλήρωσαν το αεροδρόμιο Chubu Central International Airport(8,43) στην Ναγκόγια, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας, το Viracopos International Airport ( 8,39) στη πόλη Καμπίνας της Βραζιλίας, το Amman Queen Alia International Airport (8,33) στο Αμάν της Ιορδανίας το Recife/Guararapes–Gilberto Freyre International Airport (8,30) στην πόλη Ρεσίφε, την τέταρτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή της Βραζιλίας και τέλος το Mariscal Sucre International Airport (8,29) στην πρωτεύουσα του Ισημερινού, Κίτο.

Η κατάταξη, όσον αφορά τις αεροπορικές εταιρείες, βασίζεται σε τρεις παράγοντες: στη χρονική ακρίβεια, την ποιότητα των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πελατών όσον αφορά τις διεκδικήσεις τους.

Σύμφωνα με τον κατάλογο, η Qatar Airways είναι πρώτη, η Lufthansa δεύτερη και η Atihad Airways Τρίτη. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Aegean Airlines Στις χειρότερες βρίσκονται η Jet Airways, η Aerolineas Argentinas και η Iberia.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia