Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Πρώτες μετεγγραφές στον Παναθηναϊκό! «Εκλεισε» Χαλκιαδάκη και Λεμονή ο Νταμπίζας

Πρώτες μετεγγραφές στον Παναθηναϊκό! «Εκλεισε» Χαλκιαδάκη και Λεμονή ο Νταμπίζας | Newsit.gr

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού θα είναι οι πρώτες μετεγγραφές του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά, αφού ο τενιχκός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας, φέρεται...



 να έχει σε συμφωνία μαζί τους, για να "κλείσουν" στο Τριφύλλι.

Οι Μηνάς Χαλκιαδάκης και Καλούδης Λεμονής αναμένεται να αποτελέσουν τις δύο πρώτες μετεγγραφές του Παναθηναϊκού στην «εποχή» Νταμπίζα και Δώνη στην ομάδα του Τριφυλλιού, αφού έχουν έρθει σε συμφωνία με το νέο τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα μετεγγραφών, πλην ενός παίκτη, τη φετινή χρονιά, εξαιτίας της τιμωρίας του από την UEFA και αναγκαστικά θα κινηθεί για ελεύθερους παίκτες κάτω των 23 ετών, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Νταμπίζας φαίνεται ότι έχει προσσεγίσει δύο ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού, για να φορέσουν τη φανέλα του Τριφυλλιού, την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Πρόκειται για τους Μηνά Χαλκιαδάκη και Καλούδη Λεμονή, με τον πρώτο να προέρχεται μάλιστα και από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ είναι και διεθνής με την U20 της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου