Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» της «Αγιάς Σοφιάς»

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» της «Αγιάς Σοφιάς»

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι 4 αστέρων, με 40 σουίτες και 5 διαφορετικούς τύπους καθισμάτων, ενώ θα διαθέτει 1.200 υπαίθριες θέσεις πάρκινγκ και 400-500 υπόγειες


Στο ίδρυμα Ωνάση, στην αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, θα γίνει σήμερα στις 12.30 η παρουσίαση των ολοκληρωμένων σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Παράλληλα, μαζί με την «Αγιά-Σοφιά» θα αποκαλυφθούν τα σχέδια του μουσείου της ομάδας, 950 τ.μ., αλλά και του μουσείου της Προσφυγιάς, που αποτελούσε το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι 4 αστέρων, με 40 σουίτες και 5 διαφορετικούς τύπους καθισμάτων. Δεν θα έχει καθόλου εμπορικές χρήσεις, ενώ θα διαθέτει 1.200 υπαίθριες θέσεις πάρκινγκ και 400-500 υπόγειες. Το εμβαδόν του δεν θα ξεπερνάει τα 65.000 τ.μ.

Στο μεταξύ, την ευκαιρία να δουν την παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΚ θα έχουν οι φίλοι της ομάδας κι όχι μόνο, σε όλον τον πλανήτη. Η απόφαση της διοίκησης είναι να μεταδώσει διαδικτυακά την εκδήλωση, παραχωρώντας εικόνα και σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιθυμεί να καλύψει το γεγονός, δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε επιθυμεί να παρακολουθήσει τα «αποκαλυπτήρια» της «Αγιάς-Σοφιάς». Παράλληλα, η Nova με χθεσινή της ανακοίνωση ενημέρωσε πως η παρουσίαση θα καλυφθεί από τα τα Novasports 1 & Novasports 1 HD (12:30), προσφέροντας ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου