Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Χαστούκισε υπάλληλο του ειρηνοδικείου

Χαστούκισε υπάλληλο του ειρηνοδικείου

Σε έξαλλη κατάσταση όρμησε σήμερα το πρωί στο ειρηνοδικείο Ηρακλείου, μία γυναίκα, 50 ετών, υπήκοος Αλβανίας, ζητώντας επιτακτικά να παραλάβει μία δικαστική απόφαση που ωστόσο δεν είχε εκδοθεί ακόμη.


Η γυναίκα φαίνεται πως δεν δίστασε να χαστουκίσει, ακόμη και να γρατζουνίσει την υπάλληλο η οποία της εξηγούσε πως δεν μπορεί να παραλάβει την απόφαση. Οι συνάδελφοι της άτυχης υπαλλήλου, επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να απομακρύνουν τόσο την 50χρονη, όσο και την ίδια. Τότε, σύμφωνα με την Αντιγόνη Λουράκη, επίσης υπάλληλο του ειρηνοδικείου, η γυναίκα μαινόμενη άρχισε να τρέχει από γραφείο σε γραφείο, φωνάζοντας και εκσφενδονίζοντας ότι έβρισκε μπροστά της, ακόμα και τις καρέκλες.

Το πρωτοφανές επεισόδιο έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας, που συνέλαβε τη γυναίκα που επιτέθηκε σε υπάλληλο και τον σύζυγό της, ενώ η υπάλληλος μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση που με τόση θέρμη αναζητούσε η συλληφθείσα, αφορά κάποια εργατική διαφορά και για κάποιο λόγο η ίδια πίστευε ότι έχει ήδη εκδοθεί και ότι η υπάλληλος της το έκρυβε. Μάλιστα, για τον ίδιο λόγο είχε βρεθεί και την περασμένη Παρασκευή στο ειρηνοδικείο, όπου και πάλι την είχαν ενημερώσει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα αρχεία τους.

Ορμώμενος από το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων του Ηρακλείου μίλησε για ανύπαρκτη φύλαξη των δικαστηρίων, επισημαίνοντας ότι τα όσα έγιναν σήμερα είναι ενδεικτικά του κλίματος μέσα στο οποίο εργάζονται.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου