Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Έκανε ζημιά ... για να κλέψει το χαλκό, αλλά βρέθηκε ... κλειδωμένος μέσα στη γεώτρηση!



Μέχρι πρότινος παρατηρούνταν φαινόμενα κλοπής καλωδίων χαλκού από γεωτρήσεις που είχαν ήδη υποστεί ζημιά, όμως το θράσος ξεπέρασε ... κάθε φαντασία!


Σήμερα, το αυτόματο σύστημα εντοπισμού διαρροών της ΔΕΥΑΗ, έδωσε σήμα για βλάβη σε γεώτρηση της επιχείρησης στην περιοχή του Εσταυρωμένου. Υπάλληλος της ΔΕΥΑΗ έσπευσε και προς μεγάλη του έκπληξη αντίκρυσε έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε κατεβάσει το διακόπτη της γεώτρησης και ετοιμαζόταν να κλέψει τα καλώδια χαλκού!

Η πρακτική του άνδρα ξεπερνά κάθε όριο θράσους, αφού δεν αρκέστηκε στο να κλέψει χαλκό από γεώτρηση που είχε ήδη βλάβη, όπως "συνηθιζόταν" ως σήμερα, αλλά ... προκάλεσε βλάβη προκειμένου ανενόχλητο να κλέψει τα καλώδια! Ωστόσο ... μόνο ανενόχλητος δεν έμεινε, αφού η παρουσία του υπαλλήλου της ΔΕΥΑΗ, σήμανε την αρχή του τέλους της δράσης του άνδρα.

Ο υπάλληλος, ψύχραιμος και εύστροφος, κλείδωσε τον κλέφτη μέσα στη γεώτρηση και αμέσως ειδοποίηση του αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ, ο άνδρας είναι ο ίδιος που είχε κλέψει τα 150 υδρόμετρα στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, ενώ τώρα εξετάζεται αν σχετίζεται με ζημιές σε γεωτρήσεις της επιχείρησεις, κατά καιρούς.


Πηγή:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου