Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πιστολίδι μπροστά σε χασισοφυτεία



Τραυματισμός ενός ατόμου στην Παντάνασσα Αμαρίου - 1.000 δενδρύλλια κάνναβης αποτελούσαν τη φυτεία - Βρέθηκε ένα περίστροφο



Πυροβολισμοί ... με το «καλημέρα» ξεσήκωσαν στο πόδι το Αμάρι αλλά και τις αρχές. Νωρίς το πρωί, περίπου στις 06.45, στην Παντάνασσα Αμαρίου, κοντά στην Αγία Φωτεινή, αστυνομικοί, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που πραγματοποιούν, εντόπισαν χασισοφυτεία, αποτελούμενη από περίπου 1.000 δενδρύλλια, "τσακώνοντας" μάλιστα δύο Αλβανούς επί τόπου.


Ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών, ένας 35χρονος, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να "πετύχει" το στόχο του, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός Αλβανού στο μηρό. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν τα δύο άτομα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η φυτεία καλλιεργούνταν σε 3 επίπεδα, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα εξάσφαιρο περίστροφο διαμετρήματος 357 MAGNUM, το οποίο ήταν πλήρες φυσιγγίων, 14 φυσίγγια, τρία κινητά τηλέφωνα και δύο αλβανικές σημαίες.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.





Πηγή:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου