Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Φ.Σάντος: «Νιώθω ντροπή για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου»


Έξαλλος με την εικόνα της εθνικής ομάδας στο πρώτο μέρος ήταν ο Φερνάντο Σάντος.
«Νιώθω ντροπή για την εμφάνισή μας στα πρώτα 45 λεπτά...



Δεν ήταν ομάδα αυτή, ήταν μία καρικατούρα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Δεν κάναμε τίποτα σωστό στον αγωνιστικό χώρο, κανέναν αυτοματισμό από αυτούς που δουλεύουμε στις προπονήσεις, τίποτα καλό. Εάν καθόμουν στην εξέδρα και απλά παρακολουθούσα το ματς, θα έλεγα ότι η ομάδα που κυνηγάει την πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ ήταν το Λιχτενστάιν και όχι η Ελλάδα.»
Ο Πορτογάλος τεχνικός συνέχισε: «Η νίκη της Σλοβακίας τη βάζει για τα καλά στο παιχνίδι, έμπλεξε πολύ τα πράγματα. Το είχα πει ότι δεν θα πρέπει να ξεγράψουμε τη Σλοβακία, είναι πολύ καλή ομάδα, όταν όλοι έλεγαν πως είχε βγει εκτός παιχνιδιού. Τώρα βρίσκεται και πάλι στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης, ενώ με προϋποθέσεις μπορεί να κάνει και το θαύμα.»
Η εμφάνιση της εθνικής στο δεύτερο μέρος ικανοποίησε το Σάντος: «Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε πολύ και κάναμε αυτά που είχαμε πει. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν θα πρέπει να παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου