Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Οικογενειάρχης αυτοπυροβολήθηκε ενώ η γυναίκα του κοιμόταν - Βίντεο και φωτό!



Συγκλονίζει τον Θεολόγο της Εύβοιας η απόπειρα αυτοκτονίας - Ο 43χρονος χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Αθήνας, με το πρόσωπό του να έχει παραμορφωθεί...





Συγκλονίζει η απόπειρα αυτοκτονίας του 43χρονου άνδρα αργά χθες το βράδυ (03-09-2013) στον Θεολόγο της Εύβοιας. Ο παρολίγον αυτόχειρας σηκώθηκε από το κρεβάτι, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στον λαιμό και πλέον χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με το πρόσωπό του να έχει παραμορφωθεί!

Σύμφωνα με το eviazoom, ο 43χρονος που ζει με την οικογένεια του στο χωριό, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ και η σχέση με την σύζυγο του περνούσε κρίση. Όλα αυτά τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας...

Ήταν 22.50 όταν σηκώθηκε ξαφνικά από το κρεβάτι του και αφού άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα, βγήκε έξω στην αυλή. Χωρίς να το σκεφτεί πάτησε την σκανδάλη, αυτοπυροβολήθηκε στον λαιμό και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ από τον θόρυβο ξύπνησε η γυναίκα του, η οποία τον αντίκρυσε μέσα σε μία λίμνη αίματος νομίζοντας ότι είναι νεκρός.



ΦΩΤΟ από eviazoom

ΦΩΤΟ από eviazoom


Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά ξεσηκώθηκε όλο το χωριό και άμεσα έφθασε το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 43χρονο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ευτυχώς ζωντανό. Στην εντατική οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή και λόγω της σοβαρής κατάστασης διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Βρίσκεται σε καταστολή ενώ το πρόσωπο του είναι τελείως παραμορφωμένο, δεμένο με γάζες


Δείτε το βίντεο του eviazoom...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου