Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Πόλεμος» Μαρινάκη-Μελισσανίδη!



Ο Ολυμπιακός φέρεται αποφασισμένος (σύμφωνα με διαρροές από την ΠΑΕ) να διακόψει τη σύμβαση χορηγίας με τον ΟΠΑΠ και ο μέτοχος του ΟΠΑΠ και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανιδης απαντά με πολύ σκληρή γλώσσα



Επιθετική τακτική οργανώνει ο Ολυμπιακός στο ζήτημα των σχέσεών του με τον ΟΠΑΠ και είναι έτοιμος για καταγγελία της σύμβασης χορηγίας στη φανέλα του, ως αντίδραση δυσαρέσκειας για μια σειρά από ενέργειες με τις οποίες, όπως θεωρούν στον Πειραιά, έχει αλλοιωθεί η χορηγική λογική της ΟΠΑΠ ΑΕ προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από τη στιγμή που ανέλαβε συμμετοχή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Επισήμως δεν υπάρχει έως τώρα κάποια τοποθέτηση εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο είναι έντονη η δυσαρέσκεια για συγκεκριμένα ζητήματα, όπως του αθέμιτου ανταγωνισμού, της έλλειψης διαφάνειας και της απουσίας κοινωνικής ευαισθησίας, με αφορμή τη χορηγία προς την ΑΕΚ μεγαλύτερου ποσού από αυτά που δίδονται για τη χορηγική συνεργασία με τις ΠΑΕ τις Superleague.
Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να καταγγείλει προς την ελληνική κοινωνία και τους οπαδούς της ομάδας ότι αποτελεί σκάνδαλο να δίνονται περισσότερα χρήματα σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο σε σχέση με τις επαγγελματικές εταιρείες που στηρίζουν με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ειδικά μάλιστα όταν ένας εκ των βασικών μετόχων της ΟΠΑΠ ΑΕ είναι και ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, αλλά και ότι αποτελεί κοινωνική πρόκληση να γίνονται χορηγικές συμφωνίες πάνω από 2 εκ. ευρώ με ομάδες που δεν έχουν τακτοποιήσει τα χρέη τους στο Δημόσιο και σε τρίτους.
Η εφημερίδα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημερινό φύλλο της: «Η καταπάτηση κάθε αξίας έγινε ξεκάθαρη σε όλους όταν διέρρευσε η απόφαση του ΟΠΑΠ ΑΕ να δώσει χορηγία στην ΑΕΚ ύψους 2,1 εκ. ευρω. Χρήματα που δεν παίρνουν ούτε οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά δόθηκαν σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Σαν εξτρά μπόνους για την εκκαθάριση της ΠΑΕ και το φέσι εκατοντάδων εκατομμυρίων που έβαλε στο ελληνικό Δημόσιο. Η απόλυτη παράνοια! Μια ομάδα που το 2004 βάρεσε κανόνι μέσω της υπαγωγής της στο άρθρο 44, το 2013 κήρυξε πτώχευση και πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η εκκαθάρισή της, κάποιοι τη φώναξαν και την πριμοδότησαν. Με εντολή του Μελισσανίδη, ο οποίος έκρινε ότι το «Πάμε Στοίχημα» μπορεί να διαφημίζεται στα γήπεδα της Γ Εθνικής πιο καλά από ότι στη Σούπερ Λίγκα των 18 ομάδων και του έντονου ανταγωνισμού».

Μελισσανίδης: «Βεντέτα ανοίγω μόνο με μάγκες»

Στην αντεπίθεση για το θέμα που προέκυψε μετά τη διαφαινόμενη άρνηση της χορηγίας του ΟΠΑΠ απο την ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης μίλησε (εκτός μικροφώνων στους δημοσιογράφους) για τις διαρροές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ήταν πολύ σκληρός στα σχόλιά του δείχνοντας την πρόθεση του για να πάει σ ευθεία κόντρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο κύριος Μελισσανίδης είπε:
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που έκαναν τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο.Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Αν είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε. Δεν ανοίγω καμία βεντέτα.Εμείς δεν έχουμε τίποτε με καμμιά ομάδα.Ούτε με Παναθηναικό ούτε με Ολυμπιακό.Η ΑΕΚ είναι στη Γ Εθνική και θα παίζει με τον Μανδραϊκό και ασχολούνται μαζί μας;Πολλά μπορούν να πάρουν απ τους ΑΕΚτσήδες αλλά όχι την αξιοπρέπειά τους!!Βεντέτα ανοίγω μόνο με μάγκες και άντρες.Οχι με ανθρώπους που δεν έχουν παει στο στρατό και κρύβονται.Αυτοί φορανε φουρό και όσα ήξεραν να τα ξεχάσουν γιατί τελειώσανε! Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δε θέλουν τη χορηγία όχι με πόλεμο απ τις εφημερίδες.Με τσίου-τσίου και νεροπίστολα θα έρθουν;;"
Σημειώνεται ότι σήμερα ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε δια της εκπροσώπου του κ.Φελώνη ότι η ΑΕΚ θα εισπράττει 1.9 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ως χορηγία για τη φανέλα της ομάδας.



Πηγή:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου