Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Τελικός κυπέλλου μπάσκετ: Μισοάδειο Αλεξάνδρειο! Τα εισιτήρια Παναθηναϊκού και Άρη

Τελικός κυπέλλου μπάσκετ: Μισοάδειο Αλεξάνδρειο! Τα εισιτήρια Παναθηναϊκού και Άρη

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το.. πρώτο τζάμπολ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης της 18ης Φεβρουαρίου στο “Nick Galis Hall”.


Οι εκπρόσωπου του Παναθηναϊκού, του Άρη και της ΕΟΚ συναντήθηκαν με τους αξιωματικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, εκεί όπου... μοιράστηκαν τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου.

Όπως αποφασίστηκε, οι δυο ΚΑΕ θα πάρουν συνολικά 2.200 εισιτήρια (από 1.100 η κάθε μια), ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν συνολικά 3.000 θεατές, αφού θα δοθούν εισιτήρια σε φορείς και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης θα πάρει τις θύρες 4-5-6, ενώ ο Παναθηναϊκός τις θύρες 9-10. Οι θύρες 2-3 θα δοθούν σε φορείς και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Για λόγους ασφαλείας θα δούμε 2.500 κενές θέσεις ως “νεκρές ζώνες”.

Να σημειωθεί πως αρχικά η αστυνομία πρότεινε από 800 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, αλλά ο αριθμός αυξήθηκε μετά τις πιέσεις τους. Μάλιστα, αφέθηκε και ένα “μικρό” παράθυρο για λίγα ακόμα εισιτήρια... Τα “μαγικά χαρτάκια” θα είναι ονομαστικά, με ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας, ενώ θα υπάρχουν καταστάσεις από τις δυο ομάδες για τις φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου