Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

"Έτοιμοι για την επικίνδυνη Μπάμπεργκ

Παναθηναϊκός – Πασκουάλ: `Έτοιμοι για την επικίνδυνη Μπάμπεργκ`

Το πόσο επικίνδυνη είναι η Μπάμπεργκ επισήμανε ο Τσάβι Πασκουάλ στη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού, παραμονή...



των υποχρεώσεών του στην Euroleague.

Μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε ότι Μπάμπεργκ δεν είναι μόνο ο Μέλι, ενώ σημείωσε ότι το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει είναι να χαρίσουν οι «πράσινοι» ακόμη μία νίκη στους φιλάθλους της ομάδας.

«Η Μπάμπεργκ δεν έχει τη βαθμολογική θέση που της αξίζει» είπε αρχικά ο Πασκουάλ και συνέχισε: «Μέχρι τώρα μετρούν 8 νίκες, αλλά και 6 ήττες με λιγότερους από 2 πόντους. Επομένως, αυτό σημαίνει πως διανύουν μία εξαιρετική σεζόν, αλλά λόγω κάποιων λεπτομερειών δεν έχουν ακόμα περισσότερες νίκες. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και ειδικά στην επίθεση είναι θαυμάσιοι, αφού έχουν καλή κυκλοφορία, πολλές πάσες, δημιουργούν συνεχώς και διαθέτουν αξιόπιστους σουτέρ. Τους αρέσει να παίζουν με ρυθμό. Είναι σίγουρα ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους για να αμυνθείς και να δημιουργήσεις ένα πλάνο εναντίον τους».

Σε ερώτηση για το αν αποτελεί ο Μέλι τον βασικό κίνδυνο για τους «πράσινους», είπε: «Ο Μέλι μπορεί να αποδειχθεί παίκτης-κλειδί, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχει ο Μίλερ, ο Στρέλνιεκς, ο Ζήσης, ο Κοζέρ, ο Τάις, τόσοι πολλοί επικίνδυνοι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Θα είμαστε έτοιμοι για όλους».

Τέλος, για το αν αποτελεί προσωπικό κίνητρο για τον ίδιο το γεγονός πως απέναντι υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής όπως ο Αντρέα Τρινκιέρι, σημείωσε: «Σίγουρα όχι, το κίνητρο μας είναι να δώσουμε στους οπαδούς μας ακόμα μία νίκη. Όπως θέλουμε να κάνουμε όλη τη σεζόν. Δεν υπάρχει προσωπικό κίνητρο ποτέ».





Πηγή : ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου