Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Βαριά ποινή σε Άρη, άρνηση στον Ολυμπιακό από τον αθλητικό δικαστή



Βαριά ήταν η τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ στο «αφεντικό» της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη, για τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου...



των «κιτρινόμαυρων» μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής τις έκρινε δυσφημιστικές για το άθλημα και του επέβαλε εξάμηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα και πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ με πρόστιμο 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο σύλλογος.

«Επιβάλλεται: 1) Στον κ Νικόλαο Λάσκαρη του Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, για την από 22-11-2016 δημόσια δήλωση του με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και για χρονική διάρκεια 6 μηνών από τη δημοσίευση της παρούσας, και πρόστιμο 5.000,00€ και 2) Στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ χρηματικό πρόστιμο 15.000,00€, για την ως άνω δημόσια δήλωση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακόμη, ο αθλητικός δικαστής απέρριψε το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για αντίγραφο της απόφασης που αφορά στη συγχώνευση των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς κατά το πρωτοβάθμιο όργανο η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει.

«Απορρίπτεται η κρινόμενη αίτηση για λήψη αντίγραφου της υπ. αριθμ. 5/30-1-2017 απόφασης περί συγχώνευσης ποινών που επιβλήθηκαν στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, λόγω της μη τελεσιδικίας αυτής», ήταν η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου