Τρίτη 9 Μαΐου 2017

«Χτυπάει» Ζίβκοβιτς ο Παναθηναϊκός

«Χτυπάει» Ζίβκοβιτς ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» τα έχουν σχεδόν βρει με την Ξάνθη για τη μετακίνηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς


Έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του προσθήκη εν όψει της νέας σεζόν φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει την πράσινη φανέλα προσεχώς και να αποτελέσει το… αντίβαρο του Οδυσσέας Βλαχοδήμου για τη θέση του τερματοφύλακα. Όπως αναφέρεται στη «Live Sport» υπάρχει προφορική συμφωνία με την Ξάνθη για τον Σέρβο πορτιέρο, που αν όλα πάνε καλά αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ενώ η ακριτική ομάδα πρόκειται να πάρει 400.000 ευρώ και είναι πιθανό να διατηρήσει ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης. Η Ξάνθη έριξε αρκετά τις απαιτήσεις κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί… δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βεβαίως, έχει γίνει ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι για να αποκτήσει πορτιέρο ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να αποχωρήσει ο Λουκ Στιλ και έτσι θα υπάρχει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν είναι η πρώτη επιλογή. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ακούστηκε και το όνομα του Μάρκου Βελλίδη για το «τριφύλλι». Επίσης, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είχε «παίξει» και στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ πριν λίγο καιρό.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν, όπου έκανε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Ξάνθη και έξι στο Κύπελλο.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου