Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό»

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Θανάσης Παπαχατζής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα παιχνίδι των πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι... η Ένωση θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια.

Ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, είπε: 


«Το μεγαλύτερο πρόβλημα στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν η δική μας απόδοση, με όλο το σεβασμό που έχω στον αντίπαλο. Απλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και μας κέρδισε. Πιστεύω ότι μεγαλύτερη ευθύνη για το αποτέλεσμα έχει η δική μας απόδοση που δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Έχουμε στο μυαλό μας να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Σε τέτοιου είδους αγώνες, κερδίζεις ή χάνεις, πρέπει να κάνεις αλλαγές. Εμείς την Πέμπτη (11/05) δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθούμε να το περάσουμε στους παίκτες αυτό.

Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό σε ακόμα ένα ματς. Σκοπός μας είναι να εμφανιστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας κι αυτό μας δίνει ακόμα ένα σημαντικό κίνητρο, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και να παλέψουμε για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia