Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Μια ανάσα από Γκαρντ ο Ολυμπιακός

Μια ανάσα από Γκαρντ ο Ολυμπιακός

Ο Ρεμί Γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού - Μέχρι το τέλος της εβδομάδας κλείνει το θέμα

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός σύντομα θα έχει προπονητή και αυτός θα είναι ο Ρεμί Γκαρντ. Οι συζητήσεις με τον 51χρονο Γάλλο τεχνικό είναι πλέον πολύ προχωρημένες, ο ίδιος έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την πρόταση των «ερυθρόλευκων» σε σχέση με μία που έχει από την Αγγλία (πιθανότατα από ομάδα της Championship) και μέχρι την Κυριακή θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως και ανακοινώσεις.

Ο Γκαρντ, που έχει εργαστεί κυρίως σε Λιόν και λιγότερο στην Άστον Βίλα, φέρεται να αξίωσε διετές συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου για τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, θα υπογράψει και θα αναλάβει άμεσα το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, που αρχίζει με προετοιμασία στις 14 Ιουνίου.

Ένα σενάριο που κυκλοφορεί θέλει τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που για κάποιον λόγο «στραβώσει» του Γκαρντ να μη στρέφεται σε λύσεις τύπου Εσκριμπά ή Γκαλτιέ, που ζητούν 1-2 εβδομάδες προθεσμία για να απαντήσουν, αλλά να πηγαίνει σε πιο έτοιμες λύσεις: είτε με την παραμονή του Τάκη Λεμονή, είτε με επιλογές σαν του Ραζβάν Λουτσέσκου (που αποχώρησε από την Ξάνθη) ή του Τόμας Κρίστιανσεν (που μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ).






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου