Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Δείτε πόσα θα πληρώσετε για τα εισιτήρια του πλοίου - Αναλυτικά παραδείγματα και προσφορές

Δείτε πόσα θα πληρώσετε για τα εισιτήρια του πλοίου - Αναλυτικά παραδείγματα και προσφορές

Με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 35οC ενώ ακόμα είναι αρχές Μαΐου, η θάλασσα και τα εκατοντάδες μικρά και μεγάλα νησιά του Αιγαίου περιμένουν τους Ελληνες και...



 ξένους επισκέπτες να τους δροσίζουν με μικρές και μεγάλες ανάσες απόδρασης.

Οι μεγάλες ακτοπλοί΄κές εταιρίες εν αναμονή του θερμού τουριστικά καλοκαιριού έχουν ήδη προετοιμάσει αρκετές προσφορές και εκπτώσεις για όλα τα βαλάντια, ενώ και μέσα στο καλοκαίρι θα τρέξουν πολλές προσφορές σε συνδυασμό με άλλες εταιρίες, όπως π.χ. εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λπ.


ΑΝΕΚ

Πειραιάς-Χανιά


SUPERSAVER Οικονομική
-Τιμή ανά επιβάτη 20 ευρώ. Η προσφορά ισχύει στην οικονομική θέση DECK για περιορισμένο αριθμό θέσεων, όχι για κρατήσεις μέσω Ιnternet. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης.

-20% έκπτωση στους ναύλους επιστροφής για τους επιβάτες και τα οχήματά τους. Για τη χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων μετάβασης & επιστροφής. Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις θέσεις, όχι όμως για λεωφορεία & φορτηγά.


Blue Star

Προσφορές γραμμών Κυκλάδων και Βορειοανατολικού Αιγαίου


SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
20 € το άτομο για Κυκλάδες, Βορειοανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων στην οικονομική θέση, σε κάθε δρομολόγιο από/προς Πειραιά για Κυκλάδες. Δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές ούτε για κρατήσεις μέσω Ιnternet.

SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
20% έκπτωση στην οικονομική θέση για Κυκλάδες, Βορειοανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων στην οικονομική θέση, σε κάθε δρομολόγιο. Δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Δεν ισχύουν εμπορικές εκπτώσεις. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης, ενώ αυτά τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν και να γίνουν open.

ΚΑΜΠΙΝΕΣ
-20% έκπτωση στις καμπίνες για Κυκλάδες και για τη γραμμή ΒΑ Αιγαίου

-15%-25% έκπτωση στις 2κλινες & 3κλινες καμπίνες για Δωδεκάνησα. Η προσφορά ισχύει για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανήσων, μόνο για τις δίκλινες και τρίκλινες εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες (LUX, Α2, Α3, ΑΒ2 & ΑΒ3).

ΚΑΡΤΑ SeaSmiles
-20% έκπτωση στους επιβάτες για Δωδεκάνησα για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles.

Προσφορές Κρήτης

3 + 1 ΔΩΡΕΑΝ

Στα 4 άτομα σε 4κλινη καμπίνα (εξωτερική και εσωτερική) το 4ο ταξιδεύει δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ταξιδεύουν τα 4 άτομα στην ίδια καμπίνα, με τον ίδιο κωδικό κράτησης και τα δύο εισιτήρια να είναι ολόκληρα (με ακέραιο ναύλο). Στην περίπτωση που κάποιοι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση, το δωρεάν εισιτήριο χορηγείται στον επιβάτη με τη μεγαλύτερη έκπτωση. Επίσης, ισχύει και η έκπτωση επιστροφής 20% στα ακέραια εισιτήρια στα βραδινά δρομολόγια.

-30% ΕΚΠΤΩΣΗ στα θερινά ημερήσια δρομολόγια.

Η έκπτωση ισχύει μόνο για τα θερινά ημερήσια δρομολόγια στις καμπίνες και σε όλα τα Ι.Χ. οχήματα. Στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο, ισχύει από 06/07/17 έως 27/08/17 και στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά ισχύει από 02/07/17 έως 09/09/17. Εάν κάποιος επιβάτης ταξιδεύει με ημερήσιο δρομολόγιο και επιστρέφει με βραδινό, δικαιούται 30% έκπτωση στο ημερήσιο και 20% έκπτωση επιστροφής στο βραδινό, όταν τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής εκδίδονται ταυτόχρονα.

-Εως 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στους κατόχους της κάρτας SeaSmiles στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο.
-20% έκπτωση στην οικονομική θέση και τα αεροπορικά καθίσματα σε κάθε δρομολόγιο από/προς Πειραιά για Ηράκλειο.
-10% έκπτωση στις καμπίνες, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες σε κάθε δρομολόγιο από/προς Πειραιά για Ηράκλειο. Οι συγκεκριμένες εκπτώσεις δεν ισχύουν για κρατήσεις μέσω Internet.


Hellenic Seaways

Για Βόρειες Σποράδες με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία!


Εισιτήρια super oικονομικής θέσης με συμβατικά πλοία από €15,00.

Εισιτήρια super οικονομικής θέσης με ταχύπλοα από €22,00.
– 30% έκπτωση κατά τους θερινούς μήνες, με ταχύπλοα, με την ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων αναχώρησης από Αγ. Κωνσταντίνο και Βόλο.
-30% έκπτωση στο εισιτήριο της επιστροφής κατά τους θερινούς μήνες από Θεσσαλονίκη για το δρομολόγιο Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος. Η προσφορά θα ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων με την ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής.

Για ΒΑ Αιγαίο με συμβατικό πλοίο


Από Πειραιά: Εισιτήρια special οικονομικής θέσης από €31,00.

Για Χίο & Μυτιλήνη με συμβατικό πλοίο
Εισιτήρια super οικονομικής θέσης από €19,00.

Για Σάμο & Ικαρία με συμβατικό πλοίο
Εισιτήρια super oικονομικής θέσης από €19,00.
Για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη με συμβατικό πλοίο
Εισιτήρια super oικονομικής θέσης από €19,00.
Για Κυκλάδες με συμβατικό πλοίο
Από Πειραιά: Εισιτήρια special oικονομικής θέσης από €23,50.

Για Κυκλάδες με τα ταχύπλοα πλοία


Από Πειραιά: Εισιτήρια super oικονομικής θέσης από €22,00.

Από Ηράκλειο: Εισιτήρια super oικονομικής θέσης από €22,00.

Για Αίγινα-Μέθανα-Πόρο-Αγκίστρι με τα συμβατικά πλοία!
Εισιτήρια super oικονομικής θέσης από €9,20.

Οι προσφορές ισχύουν στην oικονομική θέση. Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων με ταυτόχρονη κράτηση και έκδοση εισιτηρίου. Αν δεν χρησιμοποιηθούν μπορούν να μετατραπούν σε ανοιχτής ημερομηνίας (open).




Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου