Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ



Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα «συγκρουστούν» σήμερα για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ (19:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής σειράς των play off της Α1 μπάσκετ.

Οι «πράσινοι» που έχουν το πλεονέκτημα έδρας (οι δύο ομάδες χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο) είναι το φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς, ωστόσο, η ΑΕΚ είναι ικανή για την έκπληξη και γι΄ αυτήν θα παλέψει.

Αυτό που περιμένουν με αγωνία οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι να δουν ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας τους μετά τον αποκλεισμό από το final 4 της Euroleague. Το «τριφύλλι» έχει να δώσει επίσημο ματς από τις 25 Απριλίου, όταν κι έπαιξε για τελευταία φορά με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Έκτοτε ακολούθησαν τα γνωστά γεγονότα με την επιστροφή της αποστολής με το πούλμαν και την αντίδραση των τεσσάρων, η συνάντηση Πασκουάλ-Γιαννακόπουλου και η επίσημη θέση της ΚΑΕ για το συμβάν. Σαφώς και το κλίμα δεν είναι το καλύτερο στα αποδυτήρια των «πρασίνων», ποου καλούνται να αντιδράσουν άμεσα και να πιστοποιήσουν ότι είναι ικανοί για να χτυπήσουν στα ίσια τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου