Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Μέχρι το 2020 στην ΑΕΚ ο Σάκοτα

Μέχρι το 2020 στην ΑΕΚ ο Σάκοτα

Ο Ντούσαν Σάκοτα πριν από λίγες ημέρες συμφώνησε με την ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους γι' ακόμη τρία χρόνια. Σήμερα ήρθε και η επισημοποίηση...



 της συμφωνίας των δύο πλευρών με τη σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει, ότι ο Ντούσαν Σάκοτα υπέγραψε σήμερα (28/06) νέο συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα». Η συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας αφορά σε συνεργασία διάρκειας τριών ετών, ήτοι έως το 2020».

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο αρχηγός της «Βασίλισσας», που βρίσκεται εκτός Αθηνών, απέστειλε μέσω του aekbc.gr το παρακάτω «μήνυμα»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πρωτίστως τον κύριο Αγγελόπουλο, τα μέλη της διοίκησης και το προπονητικό επιτελείο, που μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει εμπιστοσύνη.

Επίσης, θέλω να πω ξεχωριστά ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι με τον τρόπο τους με στήριζαν και με στηρίζουν, στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές. Θέλω απλά να τους πω, ότι θα τιμώ πάντα τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως έκανα και όπως θα συνεχίσω να κάνω όσο με… κρατάνε τα πόδια μου!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, με όνειρο και στόχο πάντα υγεία, γεμάτο γήπεδο, διακρίσεις και τρόπαια για την ομάδα μας.

Καλό Καλοκαίρι…».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου