Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Παναθηναϊκός: Επίσημο! Γκάμπριελ τριετίας

Παναθηναϊκός: Επίσημο! Γκάμπριελ τριετίας

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κένι Γκάμπριελ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε νέο τριετές (1+1+1) συμβόλαιο συνεργασίας...



 με τους "πράσινους".

Ο 28χρονος άσος ήρθε μεσούσης της σεζόν στο "τριφύλλι", προκειμένου να καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ κι ικανοποίησε τον Τσάβι Πασκουάλ με την απόδοση του.

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ.Πέρσι είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους μας. Είναι καταπληκτικοί! Τους κάναμε πολύ χαρούμενους στο τέλος της σεζόν με το πρωτάθλημα και μας το ανταπέδωσαν με την αγάπη που μας έδειξαν ακολούθως με την υποδοχή στο ΟΑΚΑ και την παρουσία τους στη φιέστα.

Ανυπομονώ να επιστρέψω για να ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά και ζήσουμε ανάλογες στιγμές… Αποτελεί μεγάλη τιμή να σε εμπιστεύεται ένας τόσο σπουδαίος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να δικαιώσω τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου”, δήλωσε ο Κένι Γκάμπριελ, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κένι Γκάμπριελ για τρία ακόμη χρόνια (1+1+1)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου