Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Thomas Cook: Η Ελλάδα είναι η φετινή νικήτρια του Τουρισμού

Thomas Cook: Η Ελλάδα είναι η φετινή νικήτρια του Τουρισμού

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι κρατήσεις τουριστών προς Ελλάδα, παρά το γεγονός πως οδεύουμε ήδη προς τα μέσα του καλοκαιριού.

Τα πρακτορεία TUI, Thomas Cook και Alltours συνεχίζουν να επαινούν τον ελληνικό Τουρισμό και συγκαταλέγουν τη χώρα μας στους νικητές της τουριστικής περιόδου.

Η TUI, σύμφωνα με το capital.gr αναφέρει χαρακτηριστικά πως η άνοδος των κρατήσεων για τους ελληνικούς προορισμούς άγγιξε το 20%. Ο γερμανικός tour operator, ο μεγαλύτερος της Ευρώπης, τονίζει επίσης πως αύξησε το μερίδιό του στην Ελλάδα στο 23% αυτή τη χρονιά.

Ο Thomas Cook αντιστοίχως σημειώνει πως οι πληρότητες στα ελληνικά νησιά, όπως σε Κέρκυρα και Κω, έχουν αρχίσει να γίνονται αρκετά περιορισμένες, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική φετινή χρονιά. Την ίδια ώρα, υψηλό διψήφιο ποσοστό αύξησης της ζήτησης για την Ελλάδα καταγράφει και ο tour operator Alltours.
Kαι τα τρία τουριστικά πρακτορεία χαρακτηρίζουν την Ελλάδα κορυφαίο προορισμό για φέτος, μαζί με την Πορτογαλία, την Κροατία, αλλά και την Αίγυπτο.

Όσον αφορά στην Τουρκία, η δραματική συρρίκνωση των τιμών προκειμένου να τονωθεί η ζήτηση κάνει τους tour operator να μιλούν απότομη αύξηση στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου