Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Eurobasket Γυναικών: Τέταρτη θέση η Ελλάδα στην Τσεχία



«Άδεια» από δυνάμεις και ενέργεια, η εθνική γυναικών ηττήθηκε με 45-78 στο «μικρό τελικό» του Eurobasket της Τσεχίας και ολοκλήρωσε την παρουσία της...



στη διοργάνωση με την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Μπορεί κανείς να μη πίστευε πριν την έναρξη του τουρνουά ότι η Ελλάδα θα έφτανε για πρώτη φορά στην Ιστορία της να διεκδικεί αρχικά την είσοδό της στον τελικό και στη συνέχεια το χάλκινο μετάλλιο, ωστόσο, με τις εμφανίσεις της στην φάση των ομίλων και στο νοκ άουτ ματς με την Ρωσία, η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά «καλλιέργησε» πολλές ελπίδες.

Με τη Γαλλία ήρθε η ήττα στην τελευταία περίοδο, ενώ σήμερα οι διεθνείς δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του ματς ότι ήταν έτοιμες για το μετάλλιο. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η «γαλανόλευκη» δεν είχε ενέργεια στο παιχνίδι της, οι παίκτριες ήταν εμφανώς κουρασμένες, ενώ από την άλλη βρέθηκαν σε ένα ακόμη πολύ κακό επιθετικό βράδυ. Δείγμα το 1/13 σουτ της Μάλτση στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου!

Η ήττα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά από τις Βελγίδες που έκαναν... πάρτι με τις Βέσεμαν (15π.) και Βάουτερς (14π.) και δικαιολογημένα πανηγύρισαν την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου