Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Όλα είναι έτοιμα για τα «26α Καζαντζάκεια»

Ποδηλασία: Όλα είναι έτοιμα για τα «26α Καζαντζάκεια»

Όλα είναι έτοιμα για τα «26α Καζαντζάκεια», τους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες που θα γίνουν από αύριο Παρασκευή έως και την Κυριακή (07/05), στην Κρήτη. 



Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και οπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), 26 ομάδες από όλη την Ελλάδα, στην επετειακή διοργάνωση, που γίνεται 60 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη.

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Περιφέρεια Κρήτης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του ΠΟΗ Κάστρο Νώντας Σαρρής, αναφέρθηκαν στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή Στέλιου Κεφαλάκη και των μελών του ΔΣ του ΠΟΗ Κάστρο Γιάννη Παπαδάκη και Ειρήνης Βασιλάκη.

Οι ποδηλατικοί αγώνες στηρίζονται από: Δήμο Ηρακλείου - ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Δήμο Μυλοποτάμου, Ανωγείων, Αρχανών-Αστερουσίων, Μινώα-Πεδιάδος, Αγ. Νικολάου Δ.Δ. Νεάπολης, τον ΠΑΟΔΑΝ, τους πολιτιστικούς συλλόγους των οικισμών που διέρχονται οι αγώνες, την τροχαία Ηρακλείου, Α.Τ. Γεροποτάμου και τροχαία Αγ. Νικολάου, τέλος τις εθελοντικές οργανώσεις ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ Ηρακλείου και «Φίλιος Ζεύς» Αρχανών καθώς και του Μουσείο Ν. Καζαντζάκη.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης: «Συγχαίρομε τον ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ που για 26η χρονιά με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιούνται τα «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2017», ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να απολαύσουν τη χαρά και τη μαγεία που προσφέρει η ποδηλασία απολαμβάνοντας παράλληλα το μαγευτικό τοπίο του νησιού μέσω των διαδρομών, την φιλοξενία των Κρητικών, προβάλλοντας παράλληλα και το τουριστικό προϊόν του νησιού μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΟΗ Κάστρο, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Νώντας Σαρρής, δήλωσε: «Ευχαριστούμε και την Περιφέρεια Κρήτης για την σημαντική στήριξη στη διοργάνωση των αγώνων, έχουμε συνολικά 174 συμμετοχές. Οι αγώνες αποτελούν κριτήριο για την εθνική ομάδα στις κατηγορίες ανδρών, εφήβων και παίδων. Το ποδήλατο είναι μέσο διάδοσης του πολιτισμού και μάλιστα με την Περιφέρεια Κρήτης είμαστε σχεδόν έτοιμοι να ιδρύσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων του Ποδηλάτου. Οι αγώνες είναι διεθνείς καθώς θα συμμετέχουν και δυο ομάδες από την Σερβία».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου: • Παρασκευή 05 Μαΐου 2017: 14:30 – Αγώνας Αντοχής 88,60 χλμ. • Σάββατο 06 Μαΐου 2017: 14:30 - Αγώνας αντοχής 131 χλμ. • Κυριακή 07 Μαΐου 2017: 11:00 – Σιρκουί Παραλιακή οδός Ηρακλείου.




Πηγή: Παναθλητικός Όμιλος Ηρακλείου «ΚΑΣΤΡΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου