Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ομπράντοβιτς: "Να μην αντιμετωπίσω ξανά τον Παναθηναϊκό!

Ομπράντοβιτς: `Να μην αντιμετωπίσω ξανά τον Παναθηναϊκό!

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της τουρκικής ομάδας, τόνισε πως οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό ήταν...



μια συναισθηματική πρόκληση γι' αυτόν και έτσι δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει πάλι το "τριφύλλι" σε τόσο κρίσιμους αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός είπε: "Τα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού είναι μία συναισθηματική πρόκληση για μένα. Ελπίζω πως δεν θα τον αντιμετωπίσω ξανά σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Πριν από τη σειρά, είπα στους παίκτες μου ότι αυτό είναι μπάσκετ, παίζεται πέντε με πέντε. Δεν έχει σημασία αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Μελετήσαμε τα επιθετικά συστήματα του Παναθηναϊκού για ώρες και ώρες. Βελτιώσαμε την άμυνά μας, κάτι που δυνάμωσε την επίθεσή μας. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα όταν είμαστε υγιείς".

Η "Φενέρ" θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Φάιναλ-4, με τον "Ζοτς" να δηλώνει σχετικά: "Το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου και ο Γιουλ είναι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης. Τους γνωρίζουμε καλά. Είμαστε τώρα πιο έμπειροι σε σύγκριση με όταν τους αντιμετωπίσαμε στο Final Four της Μαδρίτης".

Τέλος, ο Ομπράντοβιτς έδωσε και τα προγνωστικά του για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, ωστόσο η Εφές έχει αρκετή ποιότητα και εμπειρία. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία των προπονητών. Περιμένω μια διαφορετική αναμέτρηση σε σχέση με τις υπόλοιπες τέσσερις".




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου