Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Οι καλλονές της αυτοκίνησης κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο

Οι καλλονές της αυτοκίνησης κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο

Η 1η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων, διοργανώθηκε από την «Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής – Ε.Ο.Ο.Ε», σε συνεργασία... με τον Δήμο Γλυφάδας και εντυπωσίασε με την σπανιότητα των εκθεμάτων αλλά και την άρτια οργάνωσή της.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αντώνης Θεοχάρης «αυτό που θέλαμε να δείξουμε στους αγαπητούς επισκέπτες είναι ότι η ιστορία της αυτοκίνησης είναι γεμάτη από έργα τέχνης φτιαγμένα από μέταλλο και πίσω από αυτά κρύβονται τα μέλη των λεσχών μας που με μεράκι και προσωπική εργασία τα διατηρούν σε εκπληκτική κατάσταση».

Ξεχώρισαν οι ομάδες των Mini, Porsche,VW, αλλά και των Mercedes. Τις εντυπώσεις όμως έκλεψαν το Fiat Topolino cabrio, το Opel cabrio, η Citroen Traction Avant και η Buick του 82 που «ντουμπλάριζε» το αμάξι της σειράς «Ιππότη της ασφάλτου» στην Αμερική με το διαστημικό εσωτερικό εκείνης της εποχής.

Η ημέρα έκλεισε με τον Πασχάλη που τραγούδησε ζωντανά και όλοι απόλαυσαν μία ημέρα γεμάτη από ομορφιά, μουσική και πολύ ανοιξιάτικο ήλιο.

antik2antik3antik4antik5antik6antik7antik8antik1


Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SosialMidia