Σάββατο 6 Μαΐου 2017

«Όλα για το τρόπαιο» δήλωσαν οι δύο προπονητές



Αισιόδοξοι για τις δυνατότητες των ομάδων τους στον αυριανό τελικό του Κυπέλλου, καθώς και για έναν αγώνα-γιορτή του ποδοσφαίρου εμφανίστηκαν οι τεχνικοί των δύο φιναλίστ.


Ο Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε την κοινή παρουσία Μελισσανίδη-Σαββίδη, αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει για νέο συμβόλαιο και τόνισε πως ένας τελικός είναι παιχνίδι χωρίς επιστροφή.

«Πιστεύω ότι σε έναν τελικό δεν υπάρχει επιστροφή γιατί είναι ένα παιχνίδι από το οποίο θα βγει ο νικητής. Ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες θα παίξουν τον ρόλο τους», υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ.

Όσο για την κοινή δήλωση Μελισσανίδη-Σαββίδη; «Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα και οφείλουμε να φροντίσουμε να δώσουμε καλή εικόνα προς τα έξω. Τέτοιου είδους κινήσεις είναι πολύ καλές για το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε.

Χαμηλούς τόνους κράτησε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, που είπε πως δεν υπάρχει φαβορί, μοιράζοντας τις προοπτικές νίκης.

«Έχουμε αποδείξει πως έχουμε παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στην πλάτη τους, δεν βρισκόμαστε τυχαία εδώ, αύριο θα αποδείξουμε πως έχουν αυτό που πρέπει για να κατακτήσουν το Κύπελλο», δήλωσε ο Σέρβος.

Για την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ έναν τίτλο, είπε: «Υπάρχει πίεση όλη τη χρονιά, όχι μόνο αύριο. Δεν νομίζω πως ο τελικός θα μας δημιουργήσει έξτρα πίεση, γνωρίζουμε ότι εδώ έφτασαν οι δυο καλύτερες ομάδες, υπάρχουν κίνητρα και θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για το αν υπάρχει άγχος, προσμονή για αύριο: «Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό το παιχνίδι, έχουν όλοι μεγάλο κίνητρο, δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ, μας έχει μείνει το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ομάδα που θέλει αυτό το τρόπαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου