Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Προβάρει και πάλι τα «πράσινα» ο Λάσμε

Προβάρει και πάλι τα «πράσινα» ο Λάσμε | in.gr

Τέσσερα χρόνια μετά την… περιπλάνηση του σε Τουρκία, ΗΠΑ και Ρωσία ο Στεφάν Λάσμε προβάρει και πάλι τα «πράσινα».


Ο Γκαμπονέζος σέντερ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2013, 2014) και ισάριθμα Κύπελλα (2013, 2014).

Παρά τα 35 του χρόνια, ο Λάσμε εξαργυρώνει την εξαιρετική σεζόν που είχε με την Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη στο EuroCup, κεντρίζοντας και πάλι το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», το οποίο στον προγραμματισμό του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είχε προτεραιότητα την επιστροφή του αθλητικού σέντερ, που θα αποτελέσει ένα ιδανικό δίδυμο στη φροντ λάιν της ομάδας μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ.

Ο Λάσμε τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να επιστρέψει στην ομάδα, με τον Γκαμπονέζο να φέρεται να απαντά αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης με την Ούνιξ, αλλά και στις προσεγγίσεις από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάσμε είχε τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, επιστρέφοντας στα παρκέ τον Μάιο του 2017, ενώ πέρυσι είχε στο EuroCup με την Ούνιξ Καζάν 14.6 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 2.5 μπλοκ μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου