Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

«Αλμυρός» ο Τζέιμς για Παναθηναϊκό

«Αλμυρός» ο Τζέιμς για Παναθηναϊκό | in.gr

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ανανεώσεων, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να ξέρει ποιοι από τους παίκτες του περσινού ρόστερ θα είναι και του χρόνου στη διάθεσή του.


Ετσι λοιπόν η διοίκηση της ΚΑΕ έκανε μια επαφή με τον εκπρόσωπο του Μαϊκ Τζέιμς προσπαθώντας να «ανιχνεύσει» τις προθέσεις του. Ο Αμερικανός λοιπόν ξεκίνησε την συζήτηση ξεκαθαρίζοντας πως για να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων η πρόταση που θα έχει μπροστά του θα πρέπει να ανέρχεται μίνιμουμ στα 1,6 εκ ευρώ.

Το ποσό αυτό κρίθηκε εξ αρχής υπέρογκο για τους πράσινους, που διαπίστωσαν πως ο Τζέιμς έχει προσφορές που φτάνουν σε μεγάλα ύψη και τις οποίες δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν.

Είναι εξάλλου γνωστό ότι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο έχουν στρώσει… χρυσάφι στα πόδια του προσφέροντας 5 εκ ευρώ για τρία χρόνια στον Αμερικανό σκόρερ.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Τζέιμς δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, μια και οι πράσινοι θεωρούν πως τα χρήματα που ζητάει δεν μπορούν να τα δώσουν.


Οσο για τον Λαρεντζάκη το ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 300 χιλ ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη με την ΑΕΚ.

Επίσης όμως έγινε γνωστό από την πράσινη ΚΑΕ, «δεν είναι ηθικό να πάρουμε έτσι έναν παίκτη από μια ομάδα με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια έδρα».

Εάν όμως η ΑΕΚ δείξει θετική να συζητήσει μια τέτοια προοπτική, τότε ξεκαθάριζαν πως είναι έτοιμοι να συζητήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου