Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Γλίτωσε την τιμωρία για Εσιέν! Ανακοίνωση της ΕΠΟ

Παναθηναικός: Γλίτωσε την τιμωρία για Εσιέν! Ανακοίνωση της ΕΠΟ | Newsit.gr

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέβαλε τη δόση που όφειλε στον Μίκαελ Εσιέν και έτσι απέφυγε οριστικά τη νέα αφαίρεση βαθμών, από την πλευρά...



του γκανέζου, πρώην ποδοσφαιριστή του.

Οριστική αποφυγή τιμωρίας για τον Παναθηναϊκό στην περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν, αφού ο γκανέζος αμυντικός μέσος εξοφλήθηκε από τους «πράσινους» για τη δόση του Μαΐου, ύψους 36.500 ευρώ και απέσυρε την προσφυγή του.

Το γεγονός επιβεβαίωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ενημερώνοντας ότι η ίδια η πλευρά του ποδοσφαιριστή, με διευκρινιστικό υπόμνημα του δικηγόρου του, ενημέρωσε ότι δεν υφίσταται πια λόγο για την ενεργοποίηση της ποινής του Τριφυλλιού.


Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 11.5. 2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μισέλ Εσιέν, καθώς ο αιτών δήλωσε δια της πληρεξουσίας του δικηγόρου ενώπιον του παρόντος Δικαστηρίου με το κατατεθέν στο Δικαστήριο από 15-6-2018 διευκρινιστικό υπόμνημα, όπως το περιεχόμενο της δήλωσης αυτής εκτιμάται από το Δικαστήριο, ότι παραιτείται από την από 11-5-2018 αίτηση με την οποία ζητούσε, για όσους λόγους ανέφερε σ’ αυτή, την ενεργοποίηση ποινής σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου