Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ζαλγκίρις Κάουνας: Γιασικεβίτσιους... και με τη βούλα



Την παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας για μία ακόμη χρονιά ανακοίνωσε η διοίκηση της πρωταθλήτριας Λιθουανίας.


Παρά τις πολλές προτάσεις που είχε, τόσο από ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου (Μπαρτσελόνα), Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο 42χρονος προπονητής αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του στη Ζαλγκίρις για, τουλάχιστον, έναν χρόνο ακόμη.

Στόχος του είναι να οδηγήσει ξανά την ομάδα στο final 4 της Euroleague κι αυτή την φορά να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο ίδιος εξήγησε γιατί αποφάσισε να συνεχίσει στον πάγκο των Λιθουανών:

«Εδώ έχω τις καλύτερες συνθήκες για να εξελιχθώ ως προπονητής. Εδώ είναι το σπίτι, η πατρίδα, η οικογένειά μου, εδώ που νιώθω ότι με αγαπάνε. Σέβονται εμένα και την οικογένειά μου.

Έχουμε ένα υπέροχο γήπεδο, μια ιδανική δομή, ένα εξαιρετικό σύνολο. Μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου, θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια προκειμένου να δίνουμε αφορμές στον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου