Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η επιλογή του Παναθηναϊκού για τη θέση του φορ

Η επιλογή του Παναθηναϊκού για τη θέση του φορ

Στη θέση του σέντερ φορ φαίνεται ότι θα κάνει την επένδυση ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν. Και αυτό διότι εκεί αναμένεται να «θυσιαστεί» η μια μεταγραφή άνω...



των 23 ετών, ενώ για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα υπάρξει και οικονομική υπέρβαση (δεδομένων των συνθηκών φυσικά). Ο λόγος για τον Λέο Μπονατίνι, τον Βραζιλιάνο επιθετικό που είναι κάτοχος και ιταλικού διαβατηρίου.

Ο 24χρονος φορ ανήκει στην Αλ Χιλάλ, αλλά την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας με τη Γουλβς. Από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν υπολογίζεται και αυτός είναι ο λόγος που στο «τριφύλλι» ψάχνουν την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο σύλλογος θέλει μεν να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά τπροκρίνεται η πώληση και όχι ο δανεισμός του. Επίσης, ζήτημα υπάρχει και με το υψηλό κασέ του.

Στην ιστορία αυτή καταλυτικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος λόγω της πρότερης παρουσίας του στο εν λόγω πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό deal. Επίσης, στους «πράσινους» ποντάρουν να μην υπάρξουν προτάσεις για τον Μποτανίνι, προκειμένου η περίπτωσή του να γίνει ακόμη πιο εύκολη. Παράλληλα, αναμένεται και η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, που θα δώσει μεγαλύτερη ευχέρεια στον οικονομικό τομέα, άρα θα αυξηθούν και οι πιθανότητες απόκτησης ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου