Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Προβάδισμα πρόκρισης ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΠΑΟΚ

Προβάδισμα πρόκρισης ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στον πρώτο ημιτελικό.



Τα γκολ των «πράσινων» σημείωσαν οι Μολέδο (21’) και Λέτο (83’).

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα και αφού έφερε το ματς στα μέτρα του κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Αρχικά προειδοποίησε με τον Μάρκους Μπεργκ να σουτάρει άουτ στο 19’ και στο 20’ να αναγκάζει τον Γλύκο σε δύσκολη επέμβαση.

Στο 21’ ο Βιγιαφάνιες επιχείρησε το σουτ, ο Γλύκος απέκρουσε με τη γροθιά και αφού η μπάλα δεν απομακρύνθηκε ο Μολέδο με νέα κεφαλιά, από γύρισμα του Μπεργκ, την έστειλε πρώτα στο δεξί δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 28΄, όταν ο Ουάρντα βρήκε τον Λέοβατς, εκείνος γύρισε στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ενρίκε έκανε κακό τελείωμα.

Στο 66΄ ο Μπεργκ ανάγκασε τον Γλύκο σε νέα μεγάλη απόκρουση, στο 70΄ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Χουλτ και στο 83΄ ο Λέτο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κοντινό σουτ από πάσα του Μπεργκ, ο οποίος πήρε στο ματς το ρόλο του δημιουργού.

Ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 27 Απριλίου στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0 (COSMOTE SPORT 3)

Γκολ: 21' Μολέδο, 83' Λέτο

Κίτρινες κάρτες:
Κουλιμπαλί, Λέτο - Λέοβατς, Ουάρντα, Ενρίκε, Μάτος

Κόκκινες κάρτες: -

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (87' Μόλινς), Εμποκού, Κλωναρίδης (75' Λέτο), Μπεργκ (90' Ρέις).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (88' Τσίμιροτ), Κάνιας, Ουάρντα, Ενρίκε (58' Πέλκας), Κάμπος (73' Κίτσιου), Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου