Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Πώς θα βρείτε γρήγορα έναν αριθμό τηλεφώνου μέσω Google

Πώς θα βρείτε γρήγορα έναν αριθμό τηλεφώνου μέσω Google (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν γνωρίζετε όμως το τηλέφωνο του ατόμου αυτού. Εάν έχει αποφασίσει να το μοιραστεί, τότε θα το βρείτε στο Gmail σας.





Μετά την είσοδo στο λογαριασμό σας, θα δείτε τη φωτογραφία σας επάνω δεξιά. Στα αριστερά της, θα δείτε το εικονίδιο ενός τετραγώνου με μερικά μαυρισμένα κουτάκια πίσω από το οποίο κρύβονται περισσότερες υπηρεσίες της Google. Εκεί θα βρείτε και τις Επαφές.

Εναλλακτικά, κάντε κλικ στη διεύθυνση https://contacts.google.com/preview/allΤο πιθανότερο είναι πως θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσους αριθμούς τηλεφώνου έχετε στη διάθεσή σας, αν και δεν κάνατε ποτέ εσείς την εισαγωγή τους ανά επαφή.

Η Google συγκεντρώνει τους αριθμούς αυτούς με διάφορες αφορμές, μια από τις οποίες είναι η χρήση τους για την επαναφορά κωδικού εισόδου.

Κάντε λοιπόν αναζήτηση με βάση το όνομα, ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα διαπιστώσετε εάν είναι διαθέσιμος ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που σας ενδιαφέρει.
Εξαγωγή επαφώνΠάντως σημειώστε ότι εάν θέλετε να εξάγετε τη λίστα των επαφών σας, τότε πρέπει να μεταβείτε στην παλαιά έκδοση της εφαρμογής στη διεύθυνσηhttps://www.google.com/contacts/u/0/?cplus=0#contacts Από εκεί, μπορείτε όχι μόνο να δείτε αλλά και ναεξάγετε σε μορφή CSV(ένα αρχείο που διαβάζεται από εφαρμογές «λογιστικών φύλλων», όπως το Excel, κ.ά. με διαχωριστικό μεταξύ των τιμών).


Πηγή: tech.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου