Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς ο Ηρακλής



Αγωνιστικά ο Ηρακλής καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για να παραμείνει στη Super League, ωστόσο, εξωαγωνιστικά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν...



 εξακολουθούν να δημιουργούν τεράστια προβλήματα.

Η νέα τιμωρία που επιβλήθηκε στον «Γηραιό» προήλθε από τις οφειλές που υπάρχουν σε δύο παίκτες που δεν φόρεσαν ποτέ την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα πρόκειται για ποσό 23.000 ευρώ που οφείλεται στους Αντωνίου και Μπλέτσα και που η διοίκηση των Καγιούλη-Παπαθανασάκη δεν έχει καταβάλλει έως τώρα.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έχει κάποιες ημέρες προθεσμία για να τακτοποιήσει το θέμα για να μην της αφαιρεθούν οριστικά οι 6 βαθμοί, κάτι που εάν γίνει τότε θα υποβιβαστεί και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η ανακοίνωση: «Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.792,50 €) του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αντωνίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 163/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (12.849,98 €), του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Μπλέτσα , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 162/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου